Hållbarhet och gemenskap

Vårt skäl till att det finns finns att tjäna cykelpendlare. Vi vill därför ansluta och växa vårt samhälle. Det är därför vi regelbundet publicerar blogginlägg som syftar till att ge tips och vägledning för cyklisterna, till exempel vår London Cycle Superhighway-guide-serie och våra förklaringar om vattentätning.

Vi tror starkt att cykling både är en hälsosam och miljövänlig aktivitet. Som tillverkare av cykelutrustning vill vi verkligen inte vara hyckleriska och lägga till världens miljöproblem. Därför har vi ett antal initiativ i vår pipeline för att minska våra miljöpåverkan och vi tar en ledning på miljövänliga material för cykelutrustning.

Alla Craft Cadence-kunder som vill kassera sina väskor kan skicka tillbaka dem till oss för en kraftigt rabatterad kupong, och vi kommer att renovera produkten. Vi kan göra förlust men det är fortfarande rätt att göra.

2020 kommer vi att rulla ut den första helt vattentäta påsen tillverkad av återvunna PET-flaskor. Dessa väskor, tillsammans med vårt återbetalningsschema, innebär att inga påsar någonsin kommer att behöva hamna på deponi och kan återanvändas om och om igen.

KONTAKTA OSS

WordPress Video Lightbox Plugin